Spennende første kamp i andre Spar-runde for FyllingenBergens gutter Kampreferat av Matias Lygre

Andre sparrunde finner også sted i Sandefjord og første kamp møter FyllingenBergen Nøtterøy til kamp.

Skrevet av ellen

Første omgang er ikke annet enn dårlig fra våres side hvor vi ligger under hele omgangen og går til pause med 9-15. Vi starter andre omgang i overtall hvor vi prøver å knipe innpå ledelsen, men Nøtterøy svarer samtlige ganger. Etter hvert klarer vi å minske ledelsen med godt forsvarsspill anført av Johann Eikeland og Andreas Nesje. Nicholas har gjennom hele kampen merke på seg og det blir derfor vanskelig for han å påvirke resultatet. Da klokkeuret er passert halvveis skjer det noe med guttene.  Anders Haugland setter to viktige baller i mål og vi er tette bak med en veldig god Andreas Lilletvedt i mål. Nå er tenningen tilbake i Fyllingen-laget og hele benken og mesteparten av tilskuerne tror nå på seier til Fyllingen. Nicholas spiller ballen ut til Tord Hopsdal som gir Fyllingen ledelsen første gang i kampen ved 21-20. Vi har nå overtatt initiativ i kampen og setter en ny ball i mål. Nøtterøy svarer og reduserer til 22-23 i det vi går inn i de to siste minuttene. Vi bommer på det påfølgende angrepet og Nøtterøy scorer. 23-23 og Andreas går opp i luften for å skyte og blir feilaktig dømt for brøyt.  Andreas Lilletvedt redder Nøtterøy-skudd med 22 sekunder igjen og vi har nå en siste sjanse til å avgjør det. Terje tar time-out med 9 sekunder igjen hvor vi bestemmer oss for skudd fra Nicholas. Vi bommer på skuddet og stillingen blir 23-23. En veldig bra omhenting av guttene, men som eder bittert med kun et poeng. Flere spillere står frem og dette kan vi ta med oss inn i neste kamp mot Sandefjord 17.30

Målscorere:

Anders 6, Eirik 5, Tord 3, Andreas 3, Nicholas 3, Henrik 2, Eirik 1