Terje Kleppestø takker for seg Rekrutt treneren gir seg

Terje Kleppestø takker for seg etter 3 sesonger med treneransvar for Gutter 18, 2. divisjon og 4. divisjon.

Skrevet av ellen

Pål Kalvenes, Henrik Gjerstad, Fredrik Mossestad og Matias Lygre er noen av spillerne Terje har vært med å løfte til A-lagsstallen i løpet av sin tid som trener.  Terje bidro til at rekruttene kvalifiserte seg for Landsserien (Spar) i hans 2 første sesonger og i følge Terje selv var laget da midt på treet begge årene, et stykke unna de beste, men de fikk mulighet til å få spillererfaring mot de beste.

I årets kvalifisering nådde ikke prestasjonene helt til topps og laget har måttet nøye seg med å spille 2. divisjons og 4. divisjonskamper for inneværende sesong.  Terje har også fått assistanse fra Jan Stankiewicz i årets sesong og Jas fortsetter sitt engasjement overfor rekruttene inntil videre.

FyllingenBergen ønsker Terje lykke til med nye utfordringer