Rismark i EM-kval

Vår målvakt Lars Eggen Rismark reiste tidlig mandag morgen til Tyrkia med det norske herrelandslaget for å sikre billetten til det kommende EM som spilles i Polen i januar.

Skrevet av vidarg

Lars ble hentet inn til samlingen som startet forrige uke da vår tidligere målvakt Magnus Dahl meldte forfall. Det var uklart om han ville bli tatt med videre til EM-kval kampene denne uken. Han fikk imidlertid klarsignal til de viktige kampene som avgjør hvorvidt Norge tar seg videre til EM-sluttspillet i januar. Tar Norge poeng i bortekampen mot Tyrkia er laget allerede klare for EM. Hvis ikke venter en ny mulighet i hjemmemøte mot Nederland kommende helg. Den kampen spilles forøvrig i Lars sin hjemby, Trondheim.

For FyllingenBergen er det svært gledelig at Lars får sjansen og viser at han er en målvakt som Norge ønsker å satse på i fremtiden. Vi ønsker han lykke til med kampene som begge vises på Viasat 4. Kampen mot Tyrkia spilles onsdag kl 18:00.