Svensker forlenger

Svenskene Julius Lindskog Andersson (bildet) og Joakim Stenqvist har forlenget sine avtaler med FyllingenBergen, begge for de to kommende sesongene.

Skrevet av vidarg

Julius har lagt bak seg halvannen sesong i klubben og raskt blitt en veldig populær og viktig spiller. Joakim tar fatt på sin sjette sesong og har etablert seg som en sentral skikkelse i den gule og blå drakten.

Vidar Gjesdal er glad for å ha begge spillerne med videre:

«Det er to av nøkkelspillerne våre som forlenger, og med tanke på de som er borte blir de viktige i form av å bygge opp et «nytt» lag. Joakim som først og fremst har styrken sin defensivt der han holder et veldig høyt nivå i vår liga. Han representerer den fysiske styrken som blir ekstremt viktig for oss, og har i tillegg utviklet seg til å bli en av kontinuitets bærerne i vårt lag. Julius har sin styrke i motsatt ende av banen og har tatt gode steg denne sesongen. Han har fremtiden foran seg og blitt sentral i vårt offensive spill. Han er ung og har en spennende fremtid foran seg. To ekstremt viktige spillere å få med oss inn i kommende sesong».

Troppen begynner for alvor å ta form, men det vil fortsatt komme 1-2 spillere inn i laget. I tillegg har vi fått på plass de aller fleste fra nåværende stall, med unntak av de tre som vi vet allerede forlater klubben.