Rekruttene serieåpner

Våres nyetablerte rekruttlag åpner lørdag en spennende sesong i ny nasjonal 2. divisjon når Lillehammer kommer på besøk i Framohallen.

Skrevet av vidarg

Våres rekruttlag er en del av det nye samarbeidet mellom Bønes, Gneist og Fyllingen bredde. En gruppe som består av hele 25 spillere som har jobbet godt siden oppstarten i midten av mai. De har vist klar stigning gjennom sine treningskamper i august og er klare til å ta fatt på store utfordringer i ny 2. divisjon. Lørdag åpner altså Jan Erik Hygen (bildet) og hans lagkamerater på hjemmebane mot Lillehammer.

Trener Andreas Berntsen er godt fornøyd med sin nye spillergruppe:
«Det finnes mange motiverte spillere med et godt utviklingspotensial. Det er selvsagt en utfordring med så stor gruppe, men vi vil prioritere å holde på alle sammen og gi de et så bra kamptilbud som mulig. Vi skal dekke inn to regionale G18 lag, Lerøy satsing, nasjonal 2. div, samt et sammensatt Bønes/Fyllingen lag i 5. divsjon. I tillegg har jo de spillerne som står i Bønes og Gneist mulighet til å spille for sine respektive seniorlag».

«Vi har deltatt i Skjærgårdslekene med G18, samt spilt åpningscupen for seniorer med to lag. Jeg synes vi har hatt en veldig fin stigning i spillet vårt gjennom oppkjøringen og spesielt i åpningscupen leverte vi noen veldig gode kamper. Spillerne har jobbet veldig godt og viser en herlig innstilling til trening hver eneste gang».

«Vårt lag i 2. divisjon kommer i stor grad til å bestå av spillere som holder Lerøy alder. Så vil vi kunne plusse på med spillere fra a-laget som er spilleberettighet fra gang til gang. Utgangspunktet vårt er selvsagt å bli værende på nivået, slik at vi kan bruke denne arenaen til å utvikle spillere. Jeg tror vi har gode muligheter til å plukke bra med poeng i divisjonen, selv om jeg ikke kjenne veldig mye til hvilken type motstand vi møter. Vi gleder oss selvsagt masse til å komme i gang mot Lillehammer/Faaberg lørdag ettermiddag».

Kampstart i Framohallen på lørdag er kl 16:00.