Før kampen: Halden (b)

I dag tar vi turen til Østfold for møte med Halden TH. Et hjemmelag som har åpnet sesongen på strålende vis.

Skrevet av Med!a

Eliteserien, 7. serierunde!

Motstander: Halden (b)

Sted: Remmenhallen

Tid: 18:oo

TV: www.handballtv.com

Dommere: Eskil Braseth & Leif Andre Sundet

Delegat: Helge Dehlin

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

16/17  Halden – FyllingenBergen 31-27
15/16  Halden – FyllingenBergen 26-29
15/16. Halden – FyllingenBergen 24-26 (cup, semi)
14/15  Halden – FyllingenBergen 28-32

Halden har virkelig overbevist i starten av denne sesongen. Laget rår over en del nøkkelspillere som har vært i god form i innledningen. Laget har fått med seg poeng fra Elverum og hadde muligens fortjent det samme i Arendal. I front er som vanlig lagets svenske stjerne Victor Skillhammer. I tillegg møter vi en gammel kjenning i Trym Bilov Olsen som vi hadde gleden av å ha i vår stall for noen sesonger tilbake. Spørsmålet er om Halden holder trykket oppe eller om det kommer en reaksjon etter den positive starten. Vi tror hvertfall knallhardt på at det er mulig å overraske i Østfold.

Trener Andreas Gjeitrem er klar for kamp igjen etter oppholdet:

«Etter en internasjonal uke uten kampaktivitet er det alltid moro å komme i gang igjen med kamper. Halden i Remmenhallen er alltid en tøff batalje»

«Selv om hallen ikke holder mange av kravene, så er virkelig årets Halden lag ett skikkelig godt lag. De har fått Rasmus Beck tilbake i buret, han er kanskje den beste målvakten eliteserien pt. Med bakspillere som Victor Skillhammer og «vår egen» Trym Bilov Olsen så undres jo man over om de andre får låne ballen. Det gjør de til gangs, Nygård Nilsen på kanten er ekstremt sikker i avslutningene og får derfor være med å kjenne på ballen i blant. På høyre bakspiller posisjon har haldenserne Gabriel Setterblom, 97-modellen som tar vare på sjansen når han får låne ballen. Når Halden da i tillegg har Simen Holm og Kristian Stranden til avlaste de nevnte så viser HTH en bredde vi ikke har sett tidligere».
«Vi kommer til Remmenhallen klare for match, vi vet at Halden er mer glade i å spille angrep enn forsvar. Vi vet at Halden ønsker en kamp med mange ballkontroller og høyt tempo. Våre gutter har trent meget godt i den perioden siden Haslum kampen, vi tror derfor at detaljene som vi har jobbet med skal slå positiv ut for oss».
«Returen til Gardermoen i buss er bare så mye, mye enklere med to poeng».
Kampen ser du som vanlig på www.handballtv.com fra kl 18:00