Sterk borteseier – Bergen

Sterk borteseier

FyllingenBergen lå under fra start og nærmest til slutt. Likevel kunne laget avgjøre kampen rett før slutt og juble for to nye poeng.

Det var Haslum som kom klart best i gang i oppgjøret i Nadderund Arena. De kom tidlig foran 9-4 og styre begivenhetene. Vi slet i det etablerte angrepsspillet. Vi fikk likevel produsert frem en del feil hos hjemmelaget som vi omsatte i noen enkle kontringsmål. Det gjorde at vi kom nærmere Haslum inn mot pause på stillingen 15-14. Etter hvilen fortsatte kampen litt i samme spor og Bærumslaget tok seg foran hele 24-19 midt i omgangen. Da tok FyllingenBergen timeout og la om forsvaret til 4:2. Det resulterte i meget ubesluttsomt angrepsspill hos hjemmelaget, som nesten ikke produserte avslutninger på mål resten av kampen. I stedet ble det gjort en mengde feil som fikk FyllingenBergen tilbake i oppgjøret. Når kampen sto og vippet klarte vi nok en gang å avgjøre til vår fordel i sluttsekundene. Dermed er laget fortsatt ubeseiret sammen med ØIF Arendal etter fire serierunder.

Trener Andreas Gjeitrem var naturligvis en glad mann etter oppgjøret.

– Jeg er selvsagt meget fornøyd med at vi står igjen med to poeng. Samtidig finnes det ingen grunn for at vi skal ta av etter den gode poengfangsten. Vi har masse å jobbe med i vårt etablerte angrepsspill. Fortsatt fungerer ikke ting slik vi ønsker, men selvsagt en enorm styrke at vi igjen vinner. Vi holder hodet kaldt når det skal avgjøres og slike ting er avgjørende for at vi skal henge med i toppen fremover. Vi lykkes veldig godt med omleggingen defensivt når vi er under press midt i 2. omgang. Det var et våpen vi hadde stor tro på at vi kunne lykkes med og vi vant kampen på at de ikke løste det. Starten har vært meget bra for vår del, men vi skal jobbe hardt videre med beina godt plantet på jorden. Neste utfordring er Falk Horten i Fana Arena søndag om en uke. Vi vet bedre enn noen at vi må heve prestasjonen vår til det oppgjøret om vi skal ta to nye poeng. Den jobben starter på trening allerede i morgen, avslutter Gjeitrem.

Toppscorer for FyllingenBergen i dagens kamp ble Kasper Gudnitz (bildet) med 9 scoringer.