Tap i Trondheim – Bergen

Tap i Trondheim

FyllingenBergen kom skjevt i gang i Kolstad Arena og hang bak hjemmelaget gjennom hele matchen.

Mot slutten fikk Kolstad øke på forspranget i kampen som endte 30-23. Vertene kom best i gang og var tidlig foran 6-2. I denne perioden fikk også Fredrik Mossestad (bildet) se det røde kortet allerede etter fem minutter. Til tross for dette kjempet vi oss tilbake i kampen og kom ajour på 8-8. Så fulgte lagene hverandre en periode før Kolstad kunne utnytte våre feil til ledelse 16-12 til halvtid.

Etter hvilen styrte også Kolstad begivenhetene og vi kom aldri nærmere enn 24-21 med fem minutter igjen av oppgjøret. Dermed kunne hjemmelaget juble for en fortjent seier i Kolstad Arena. Det var litt av de samme utfordringene som preget laget i kveldens kamp. Angrepsmessig løsner det ikke helt og med unntak av en bra periode i første omgang ble det for tamt i det offensive spillet.

Ole Morten Kristiansen skadet seg dessverre i kneet etter en tøff duell før pause. Det er ennå usikkert hvilket omfang skaden er. Det vil foretas nye undersøkelser når laget er tilbake i Bergen.

Nå venter en liten kamppause ettersom det en internasjonal uke. Neste oppgave er om 14 dager på hjemmebane i Framohallen mot Halden. Der skal laget finne tilbake til vinnerformelen igjen.