• Se flere videoer på handballtv.com
Forhåndsomtale
Trener Andreas Gjeitrem tar ikke lett på kveldens motstander. «Vi blir automatisk store favoritter på hjemmebane med tanke på at de holder til i divisjonen under oss. Men vi har ikke tenkt å ta lett på oppgaven som venter. Follo spiller et aggressivt 3:2:1 som vi husker de hadde bra suksess med sist de var oppe i eliteserien. Vi ser at de har mange spennende unge gutter i laget og de vil helt sikkert slippe seg løs mot oss i denne kampen.Gjeitrem drømmer om en ny tur til Spektrum: «Dette er neste steg mot den drømmen. Vi er godt forberedt på det som venter oss, men må ut å prestere i denne kampen. Vi har hatt en god del sykdom i forberedelsene, men det ser ut til at alle skal være på beina til kampen. Vi tar med oss en solid omgang mot Sandnes sist og håper vi kan levere to slike omganger i denne kampen».
Referat
Det sto 3-0 allerede etter halvannet minutt og siden så vi oss aldri tilbake. Til pause sto det hele 25-10 etter en solid og konsentrert innsats av hele laget. Kristijan Jurisic sto for en god prestasjon bakerst og defensivt hadde vi god kontroll på det unge Follo mannskapet. Det åpnet opp for en rekke kontringsmål for våre kantspillere på begge sider. Offensivt var det også trygt og vi spilte oss frem til en rekke gode muligheter. Når da i tillegg uttellingen på våre avslutninger var svært høy ble det stygge sifre for bortelaget.
Publikumsfavoritten er Norsk Topphåndball sin uhøytidelige kåring av den mest populære spilleren per lag per kamp og sesong. Vi oppfordrer deg som håndballsupporter å la din stemme høre. Deltar du i avstemmingen er du med på å skape blest om favorittlaget ditt - og du er også med i trekningen av fine premier! Du kan stemme i 24 timer fra kampstart!